Wednesday 15 February 2012

Episodul Mireasa pentru fiul meu 15.02.2012

Labels: ,

In episodul Mireasa pentru fiul meu din 15 februarie putem vedea niste harjoneli intre Edina si Ciprian, apoi acelasi lucru intre Andreea, Edina si Adrian. Oare ce se intampla intre Andreea si Adrian? Ulterior Catalin o tachineaza pe Andrada. Pentru a afla mai multe detalii vizionati emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 15.02.2012, pe care o gasiti mai jos.











Articole similare:




6 comments:

Anonymous said...

Ar trebui ca unii concurenti sa fie mai seriosi, rad fara rost, doar sunt destul de maturi...Andreea ar trebui sa fie votata sa iasa, bine ca au fost demascate minciunile ei, bravo Andrei!, era cazul ca minciunile ei sa se termine, sa i se puna capac acestei perverse, mincinoase. Crede ca pacaleste natiunea? vai de ea, e tare prost crescuta ,extrem de nesimtita, obraznica..

Anonymous said...

Cine o sustine pe Andreea? obrazniciile ei n-au limita. Chiar vrea sa detina ea puterea in casa, dar nu a reusit, a fost demascata de Andrei ptr.minciunile ei grosolane, nu-i mai trebuie pastile de la el? numai este bolnava "saracuta"...mi-e mila de ea...chiar crede ca rosteste pe toata lumea? nu are bun simt? normal daca asa o educatie de toapa are.

Anonymous said...

Andreea de ce tot prefaci ca tu esti sensibila...chiar nu-ti este rusine, mustacesti dupa cadouri, chiar nu fii perfida. Pacat ca Catalin nu-si stimeaza mama, nu este frumois ceea ce face, mai ales ca mama lui i-a dat viata si s-a chinuit sa-l creasca.Am crezut ca este un baiat inteligent dar m-am inselat, sa-ti fie rusine Adrian, am vazut ca o urasti pe mama ta, ea i-ti tine apararea de cate ori tu esti atacat.Ura fata de mama ta nu-si are sensul.

Anonymous said...

D-na Marioara vorbeste printre dinti, nu s intelege ce spune. Sa vorbeasca tare ca n-o strange nimeni de gat. De zambit zambeste tot mereu chiar daca acest lucru este absurd.Chiar nu-si da seama , da din coate, susoteste se baga in discutii parca fiul ei ar fi handicapat.Sa-l lase sa vorbeasca pe Adrian cand trebuie sa nu se bage ea peste sau in locul lui.

Anonymous said...

Cataline ai venit la un show, chiar din pacate nu stii ce vrei. Te-ai potrivii f.bine cu Andrada, care este o fata linistita, te-ar completa.Mai gandestete pana nu e tarziu, ai o fire instabila din pacate, nu stii ce vrei...pari plictisit si fara chef, trebuie sa-ti revii ca asa nu e bine.

Anonymous said...

D-na Mariana ce va intereseaza ca D-na Maria bea cate un pahar si-si schimba chilotii la 4 zile...astea nu trebuie sa intereseze pe nimeni , este treaba dansei, ea stie ce face , ca bea cate un pahar ce e in asta.D-na dumneata nu bei? figura nu spune asa, asta este cumplita rautate, de cand sunteti prietene cu D-na Gabriela este vai de capul dvs.Chiar sa va mai puneti un rand de ochelari ca sa va vedeti, rautatea nu are margini....

Post a Comment