Thursday 2 February 2012

Finala saptamanii Mireasa pentru fiul meu 4 februarie

Labels: ,

Finala saptamanii Mireasa pentru fiul meu va fi sambata 4 februarie. Se pare ca finala emisiunii va fi din nou in fiecare sambata, probabil ca emisiunea se bucura din nou de o audienta buna. Nu stiu inca daca aceasta zi va ramane definitiva pentru Finala saptamanii Miresa pentru fiul meu.

Orele de la care se va desfasura finala saptamanii de la Mireasa pt fiul meu raman aceleasi ca anul trecut, si anume 14:00-16:00 si 17:00-19:00. Sambata aceasta se anunta o finala foarte interesanta. Nu uita sa votezi pe www.mireasapentrufiulmeu.ro !

Voi posta aici clipurile dupa ce ele vor fi puse pe site-ul oficial ca sa vedeti ce s-a intamplat in finala.










Articole similare:




2 comments:

Anonymous said...

Catalin este un prefacut ,e penibil arata jalnic incercind sa-si atribuie o personalitate ce nu-i apartine unaa falsa asa precum este el.Ar trebui sa-si vada de lungul nasul lui si sa nu-l mai atace pe Adrian .Monica cred ca se potriveste cu Adrian si imi pare rau de decizia pe care a luoat-o sper sa nu fie definitiva. Pe Adrian il sfatui sa aiba mai multa initiativa si sa incerce s-o cucereasca pe Monica.Rog mult sa le transmiteti mesajul meu deoareca va scriu din Moldova.

Anonymous said...

Catalin esti praf!Nu e nimic de capul tau !Adrian multa bafta,esti un baiat ok.Cat despre fete Andreea si Edina sunteti superbe,si bravo voua pt atitudinea voastra vizavi de dna Gabriela care este o prefacuta ,sper sa iasa ea cu fisu din competitie cu Alexandra cu tot ,ca si ea este varza.Dna Maria mi-ati placut ca nu v-ati lasat prada acelui domn .Daca vroia cu adevarat va ajuta demult nu acum!Ce cauta?Sa se afirme?Nu-l mai bagati in seama!

Post a Comment